2013. július 22., hétfő

Veronica - újrafűzve és felturbózvaTöbb éve fűztem meg Dia mintáját, állandó szereplője volt a menyasszonyi ékszer válogatásnak, esküvő kiállításoknak, és most találta meg a tulajdonosát.

Mivel ezt már 3,5 éve fűztem, damilra (igaz csúcs minőségűre, duplán), mégsem reszkíroztam meg, hogy egy alkalmatlan pillanatban tönkremenjen, újrafűztem. (Nem kellett volna, de csak a bontás alatt derült ki, hogy még egyszer ennyi ideig kitartott volna, mind a damil, mind a kifejlesztett fűzéstechnika megfelelő lett volna, de sajnos csak utólag derült ki ez.)

A menyasszony kérésére még egy plusz sor került rá, ami miatt hátul trükkösen ki kellett merevítenem a nyakláncot. Kis átdugós fülbevaló és a menyasszony sötét hajzuhatagában, a féloldalasra csatolt frizurájában jól mutató Petra hajbavaló készült hozzá.

Sajnos, ez alkalommal sem volt lehetőségem csúcsfotó készítésére, a mobilommal próbáltam éjszaka lekapni, így a fotó sem a crystal golden shadow árnyalatú Swarovski chaton, sem a krém-24karátos arany delica színét nem igazán adja vissza. Az új fotókezelő rendszer meg -úgy tűnik -érik egy cserére.

Sok boldogságot Veronika!

Minta: Dia

Nincsenek megjegyzések: